torsdag 13. september 2012

Blåbærcookies

Disse blåbærcookiesene er nå favorittkjeksene mine! De var passe søte og blåbærene gjorde de kjempe saftige, også er de ikke så værst sunne heller...


Blåbærcookies: 16 stk
   60 g mykt smør
   0,6 dl rapsolje
   2,5 dl brunsukker
   1 egg
   1 ts vaniljesukker
   20 g kruskakli
   1,7 dl mel
   3,25 dl havregryn
   1 ts bakepulver
   ca. 2 dl blåbær

200 grader i ca 20 min. 

Rør godt sammen sukker, mykt smør og olje. Tilsett egget og rør litt til. Så tilsetter du alt det tørre og blander det godt sammen. Tilslutt tar du i blåbærene, og blander de forsiktig inn i deigen.


Legg spiseskje-store klatter på en stekeplate, og stek de til de får farge. Stek de lenge nok, så de blir sprø. Når du tar de ut kan du la de stå litt på stekeplaten før du legger de over på en rist og lar de avkjøles helt.


Så er det bare å kose seg! De passer veldig godt sammen med et glass melk.

Nam fra Søtmons


1 kommentar:

  1. Hva er vel bedre enn "sunne" kjeks? Samvittigheten er fortsatt på topp etter å ha smakt disse herlighetene med både havregryn og blåbær!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...