Disse eplemuffinsene er veldig saftige og enkle å lage, og valnøttene gjør de ektra smakfulle...
Eple- og valnøttmuffins: ca 20-25
80 g mykt smør
3 dl sukker
3,75 dl mel
1 ss bakepulver
1/4 ts salt
1 1/2 ts kanel
2 egg
2 epler
50 g valnøtter, hakket
2,4 dl melk
190 grader - 18-20 min midt i ovnen.
Pisk sammen smør, sukker, mel, bakepulver, salt og kanel til "brødsmuler". Bland egg og melk før du heller det i den tørre blandingen litt og litt, mens du øker hastigheten til du har en jevn blanding. , Rensk epler og del i terninger på ca 1cm og hakk valnøttene. Rør de inn i blandingen. Fyll 20-25 former 2/3 dels fulle og stek de til de er gyldne.
Glasur:
100 g mykt smør
300 g philadelfia
250 g melis
Pisk sammen smør og melis til du har en sandete blanding, og tilsett philadelfia. Pisk den godt til den er luftig og fluffy!
Pynt med enten en hel valnøtt eller hakk opp og strø over.
Nam fra Søtmons
Skal definitivt lage disse hjemme! Tror de kommer til å falle i smak hos mine samboere :)
SvarSlett