For et kliss!!! Men så godt! Sjokolade-fondant sammens med vaniljeis er kjempegodt. Og denne oppskirften smaker virkelig sjokolade. Så velg en kokesjokolade du synes er god og kos deg...
Sjokolade-fondant: (pai-form)
4 egg
2 dl sukker
200 g margarin
2 plater lys kokesjokolade
2,5 dl hvetemel
1 ts bakepulver
Nederst i ovnen på 225 grader i ca 10-15 min.
Pisk eggedosis av egg og sukker. Smelt margarin og sjokoladen, og hell det i eggedosisen. Bland inn mel og bakepulver. Hell det over i en smurt pai-form, og stek. Husk, den skal være veldig myk inni!!
Kjempe godt sammens med vaniljeis!
Nam fra Søtmons
Denne er utrolig deilig! Må nok dessverre si at bildet ikke taler for seg. Kaken, som nærmest er som en flytende sjokoladeherlighet er i en klasse for seg! Når den er varm, og komplementers av kald iskrem er man i himmelen!
SvarSlett