Tomatsuppe:
1 liten løk
1 rød chilli
2 ss tomatpuré
2 bokser hermetisk tomat
ca. 2,5 dl buljong (1 terning)
salt, pepper og basilikum
Fres finhakket løk og chilli i et par spiseskjeer olje til løken er blank og myk. Bland inn tomatpuréen og la det frese i et minutt. Tilsett deretter hermetisk tomat og bruk en stavmikser til å få ønsket konstistens (har du ikke stavmikser kan du kjøpe ferdig hakkede tomater). Samtidig tilsetter du buljongen. Smak til med pepper, salt og basilulikum og la suppen småkoke i 5 minutter.
Kyllingboller:
300g kyllingkjøttdeig
1 egg
1 rød chilli
1/5 løk
1 ss mel
pepper, salt og basilikum
Finhakk løk og chilli, og deretter blander du bare alle ingrediensene godt sammen. Før du bruker en teskje til å forme kyllingbollene til den størrelsen du ønsker, og steker de i en panne. En trenger ikke være helt sikker på at de er helt gjennomstekte for nå skal du ha de oppi tomatsuppen, og la de putre litt i suppen, før du tar den til sides og lar den stå litt.
Dermed er det bare å kose seg!
Nam fra Søtmons
Åsså så sunt! Flink :-)
SvarSlett