lørdag 1. desember 2012

Sjokoladefondant

For et kliss!!! Men så godt! Sjokolade-fondant sammens med vaniljeis er kjempegodt. Og denne oppskirften smaker virkelig sjokolade. Så velg en kokesjokolade du synes er god og kos deg...


Sjokolade-fondant: (pai-form)
   4 egg
   2 dl sukker
   200 g margarin
   2 plater lys kokesjokolade
   2,5 dl hvetemel
   1 ts bakepulver

Nederst i ovnen på 225 grader i ca 10-15 min.

Pisk eggedosis av egg og sukker. Smelt margarin og sjokoladen, og hell det i eggedosisen. Bland inn mel og bakepulver. Hell det over i en smurt pai-form, og stek. Husk, den skal være veldig myk inni!!

Kjempe godt sammens med vaniljeis!
 

Nam fra Søtmons

1 kommentar:

  1. Denne er utrolig deilig! Må nok dessverre si at bildet ikke taler for seg. Kaken, som nærmest er som en flytende sjokoladeherlighet er i en klasse for seg! Når den er varm, og komplementers av kald iskrem er man i himmelen!

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...