tirsdag 12. februar 2013

Fastelavensboller med krem og jordbærsyltetøy

En kan ikke feire Fastelaven uten fastelavensboller! Det skal vel egentlig bare være krem i de, men jeg synes det er ekstra godt med litt hjemmelaget jordbærsyltetøy inni, også strø litt melis på toppen...


Bollene er laget av denne oppskriften. Også pisket jeg en boks med krem sammens med 3 ts sukker og 1 ts vaniljesukker, for å gi den litt søt smak og litt vaniljesmak. Så deler du bare bollene i to og legger på litt jordbærsyltetøy og deretter litt krem, legger på toppen på bollen, og strør over melis. Kos deg!


Nam fra Søtmons

1 kommentar:

  1. Mmmm! Har selv tatt sjansen på å lage fastelavensboller, eller rettere sagt, fått kjæresten min til å gjøre det! Kun fordi jeg rett og slett ikke får til å trille runde boller. De ender opp som små misfoster, eller fine figurer alle sammen. Uansett, tradisjonen tro er det deilig med boller fylt med krem og hjemmelaget jordbærsyltetøy. Smaken alene er verdt strevet med å spise dem.

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...